COVID-19 sneltest

SureScreen’s suite van COVID-19 snelle tests detecteren ofwel de reactie van het lichaam op het coronavirus ofwel identificeren ze het virusantigeen zelf en geven kwalitatieve ja/nee resultaten binnen 15 minuten.

Onze producten

Wij zijn van mening dat voorkomen beter is dan genezen, dus met onze zorghulpmiddelen kunnen aandoeningen in een vroeg stadium worden opgespoord, in veel gevallen voordat de symptomen zich aandienen.

Dit in combinatie met onze mondmaskers en ontsmettingsmiddelen zorgt ervoor dat u zichzelf goed kan beschermen.

Onze diensten

Voor bedrijven die zelf geen medische personeel hebben/ vinden om de testen uit te voeren bieden wij in samenwerking met onze partner Altrio thuisverpleging de ideale oplossing. Zij kunnen indien gewenst de testen op locatie uitvoeren.

Voor meer informatie kan u ons altijd contacteren via info@airmedical.be

Meerdere disciplines - Dienstverlening op maat

Elke klant is anders, daarom bieden wij een service op maat die past bij die organisatiebehoefte. Gedurende onze tijd in het bedrijfsleven hebben we het genoegen gehad om samen te werken met 1000’s klanten, verspreid over meerdere sectoren, waarvan een handvol hieronder.

Transport & Logistiek
Bouw
Productie
Gezondheid & NHS
Veiligheid & Gevangenissen
Op zee

Over SureScreen Diagnostics

Wij zijn een bekroonde organisatie die klanten over de hele wereld voorziet van kwaliteitsvolle producten voor snelle diagnose.

In 1996 werd de kans geboden om een snelle screening in te voeren op een jonge markt in het Verenigd Koninkrijk, met het potentieel om een revolutie teweeg te brengen in de point-of-care markt.

Onze missie is het leveren van de beste kwaliteit diagnostische producten die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en deze overtreffen tegen een eerlijke prijs.